.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimecres, 19 de novembre de 2008

Cecília Garcia ja és Angelet de la Puríssima

El passat diumange 9 de novembre, els Angelets de la Puríssima, com des d'almenys el 1662, anunciaren a Ontinyent que està ben propera la data en què cal celebrar la nostra patrona única i canònica. I el cant que avisa de tal novetat, es diu de "l'Anunci Angèlic".

Com ja vos vàrem informar, entre el grapat de xiquets i xiquetes que representen el paper d'Angelets hi ha una jove confraressa de la Soledat, Cecília Garcia Pastor. Per a la nostra sorpresa i alegria, ella va ser una dels dos Angelets que no van desfilar sobre la moderna carrossa sinó a cavall, i a més, duia l'estendard amb la imatge de la Puríssima.


En acabar la desfilada, i a l'església de l'Assumpció, tingué lloc el pregó de festes, a càrrec enguany d'un bon amic de la confraria, el pare franciscà Fernando Fuertes.


Ara, per a tornar a veure els Angelets, caldrà esperar al dia de la patrona, quan iniciaran amb el seu cant històric la Missa Major, i després, desfilaran davant la imatge en la processó i una setmana després en la processó de la pujada. També participaran en el cant d'altra de les peces bàsiques del repertori purissimer, el cant de l'Asguinaldo, aquest ja més general en ser un cant d'acapte nadalenc.Vos passem unes quantes fotos que férem uns i altres aquell dia, i la fotografia "formal" de Cecília com a Angelet.