.

.

.

.
.


.

.
.
.

divendres, 7 de desembre del 2007

La nostra Confraria al Calendari de l'IEVA


La nostra Confraria vol mostrar la seua satisfacció, i el seu agraïment a l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida (IEVA), per haver elegit una imatge dels nostres confrares i la Mare de Déu de la Soledat, obra d'Esther García, per il·lustrar el mes de Març del seu prestigiós "Calendari de Festes, Tradicions i Gastronomia de la Vall d'Albaida 2008".


La fotografia va acompanyada per un text explicatiu fet pel geògraf i escriptor Daniel Alfonso Medrano, col·laborador habitual de la nostra entitat i coneixedor de les nostres activitats.


El calendari, que arriba enguany a la seua huitena edició, és una obra imprescindible en les cases de la nostra comarca, ja que dóna a conéixer les nostres celebracions i un bon nombre de tradicions valldalbaidines. No és la primera vegada que reflecteix algun aspecte de la nostra Confraria, perquè en alguna ocasió ha referit fets històrics de la nostra fundació, així com algunes de les nostres activitats, atés que portem col·laborant des de fa anys amb aquesta obra, la més esperada cada any de l'IEVA, entitat de la qual formem part.


La Setmana Santa ontinyentina ha aparegut en altres ocasions al Calendari, que ha mostrat tant la nostra programació com imatges de les conegudes Ròssegues i les Trebanelles de la Vila, junt a altres elements passionals de la Vall d'Albaida com són la Nit dels Rastres de Bocairent i l'Angelet de la Corda d'Alfarrasí.


El calendari, a més, està coordinat i dirigit pel filòleg i etnògraf Sergi Gómez i Soler, Macip de la Soledat.