.

.

.

.
.


.

.
.
.

diumenge, 29 de març del 2015

Baixada de la Mare de Déu i homenatge de la Confraria




El Dissabte de Passió, vint-i-huit de març, com cada any, hem procedit a descendir la imatge de la Mare de Déu en la seua Soledat amb tota la cura i l'estima que pot fer-se, per tal d'alçar-la sobre el baiard amb què la processionarem els propers Dijous i Divendres Sants.



I amb la imatge venerada preparada a la Capella de la Trinitat de l'església de l'Assumpció, podem dir que la nostra commemoració passional ja està en marxa.

Després d'enllestir-ho tot, cal dinar. És el tradicional dinar de gaspatxo que tan bé i bo fan els nostres encarregats d'avituallament, als qui, com cada any, volem recordar per com ens cuiden. Enguany, el dinar ha tingut lloc al saló d'actes de La Milagrosa, atenent que està en alt, com solem dir, per obres, el carrer on hi ha la seu de la Confraria.

I com cada any, la Confraria vol fer entrega d'una distinció a aquelles persones i entitats que vetlen per nosaltres. Enguany ha estat l'ocasió per reconéixer la tasca del nostre confrare Vicent Llín, qui recollí amb gran emoció el seu guardó.







L'altre homenatge, i merescut, ha sigut per les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paül, a qui tants favors ens cal agrair.