.

.

.

.
.


.

.
.
.

diumenge, 28 de març del 2010

José Luis Belda pregona la Setmana Santa d'Ontinyent


El Dissabte de Passió, vint-i-set de març de 2010, i a l'església de la Puríssima Sang, el senyor José Luis Belda ha realitzat el pregó que dóna pas a l'esperada Setmaa Santa d'enguany.

En el seu avís i anunci de la commemoració va voler fer-se ressò de la creació històrica de l'ordre carmelitana a Ontinyent i també va referir les deu Confraries i les seues vinculacions amb els antics gremis. Així mateix, va voler prestar atenció a la Quaresma, especialment a la seua gastronomia tal i com es viu i es realitza en diverses parts del món.

Parlà també, com no podia ser d'altra manera, d'un dels aspectes que més l'enorgulleix de la seua vivència personal de la Setmana Santa, com a portador de la figura d'un Crist a Xixona (l'Alacantí), un dret familiar heretat dels seus avis.


Formalment, ja estem immersos en els actes previstos per commemorar la Setmana Santa ontinyentina. L'agraïment al pregoner es produí posteriorment a l'acte, en el sopar que tingués lloc al restaurant "Casa Luis" i on acudí un grapat de gent de la nostra Confraria.