.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimecres, 8 d’abril del 2009

Encetem el Quart Centenari de la Soledat d'Ontinyent




La històrica Confraria de la Soledat, de la que l'actual és i se sent hereva, arribarà l'any que ve, justament el dia 10 de setembre de 2010, a cumplir els 400 anys de la seua creació. Per això, estem preparant un seguit d'actes commemoratius, senzills i esperem que del grat dels confrares i les confraresses de la Soledat, que s'extendran des de la present Setmana Santa fins a la de l'any 2011.




Així, el proper Divendres Sant, tenim previst presentar el logotip que identificarà visualment totes les activitats que realitzarem dins el Quart Centenari. Ho farem en el transcurs del dinar confrare i davant els membres de l'entitat per, després, donar-lo a conéixer a tota la ciutadania d'Ontinyent.




El logotip, molt modern i trencador amb el que fins ara ha estat la imatge gràfica oferida per la Confraria, però basat en la seua mateixa tradició, ha sigut realitzat pel fotògraf i dissenyador gràfic Juanjo Alcaide, i pel Macip de la Soledat, Sergi Gómez i Soler.




El Dissabte Sant mateix ja tindrà lloc un dels fets que ha de marcar el centenari de la Confraria. La figura processional de la Mare de Déu en la seua Soledat, feta el 1943 per Marià Benlliure, no serà pujada al seu altar en l'església de l'Assumpció. Serà duta al lloc on es procedirà a la segona fase de la seua restauració.