.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 28 de gener del 2008

La Confraria publica la Vella Quaresma de 2008


Un any més, i enguany més prompte que mai, la Confraria de la Soledat d’Ontinyent s’avança al Carnestoltes per tal que quan aquesta festa acabe estiga disponible una nova edició de la Vella Quaresma, el tradicional calendari quaresmal que marca quantes setmanes falten per a l’arribada de la Pasqua Florida. Són ja molts els col·legis i els instituts d’Ontinyent i de la Vall d’Albaida que la treballen, i també la distribueixen diverses entitats culturals i parròquies de la nostra comarca i de molt més lluny encara.

Allò que va començar com un fet propi de la Confraria, pels més menuts dels confrares i confraresses, ha assolit una difusió ben interessant, inimaginable fa uns anys, i gràcies a les noves tecnologies. Cada any aportem al nostre patrimoni etnològic una figura novella, i l'editem en 15.000 fulls. L'any passat mateix es varen exhaurir totes elles, i les peticions fetes tant per col·lectius diversos, educatius i religiosos especialment, com de persones particulars d’arreu de les comarques valencianes però també de Catalunya, les Illes Balears, Euskadi, Múrcia i Andalusia, van ser servides a través del correu electrònic.


Si aquelles persones que vulguen tenir la nostra Vella Quaresma no poden baixar-la a través de la publicada en la present pàgina, poden demanar-nos-la a través del nostre correu electrònic. Podeu baixar-la pitjant ací mateix, a través de Vilaweb Ontinyent.
Així mateix, agrairem a aquelles persones que baixen la figura quaresmal que, si són tan amables, escriguen algun comentari en el present blog o ens ho facen saber a la nostra adreça electrònica, per veure com de lluny ha arribat en la present edició.